X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Calendaris d'advent i imants de nevera per l'alumnat escolar de Sant Pol

El Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme repartirà obsequis aquest dimarts a l'Escola de Sant Pau.
 
L'acció forma part de la campanya de comunicació «Recicla i guanyaràs», amb la que es vol sensibilitzar a les famílies amb infants i fomentar el reciclatge a les llars. La campanya, que va començar el passat dissabte i acabarà aquest dimarts 28, repartirà entre els 27 municipis consorciats de la comarca prop de 2000 calendaris d'advent i 4000 imants de nevera.
 
En el cas de Sant Pol, l'acció es portarà a terme aquest dimarts a les 16:30 hores, moment on l'alumnat sortirà de classe i es trobarà amb uns estudiants de l'Institut del Teatre disfressats que els faran entrega d'aquests regals. Per la seva banda, el calendari d'advent està il·lustrat amb uns dibuixos inspirats en la comarca del Maresme, creats per la fotògrafa i artista gràfica mataronina Marga Cruz. Tant l'imant de nevera com el calendari, estan personalitzats amb l'eslògan de la campanya de conscienciació que està realitzant el CTRSUM.
 
La campanya «Recicla i guanyaràs» també té previst realitzar altres accions com ara vídeos virals, peces de grafisme adreçades als més petits, nous vídeos per explicar la campanya a les visites del Consorci i un documental sobre la realitat del reciclatge i la gestió dels residus a casa.
 
Si voleu més informació, podeu visitar la web: http://reciclaiguanyaras.cat 

Publicació 27.11.2017
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina