X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Regidoria de Medi Ambient us convida a participar a la iniciativa creativa que convoca el CREAF

El Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals cerca històries personals que tinguin el bosc com a escenari.

Fins el proper 16 de gener podeu participar en aquesta convocatòria enviant un text, una poesia, fotos, talls de veu o vídeos relacionats amb els boscos. Qualsevol format és vàlid per explicar una història original.  Només cal que la feu arribar al grup de recerca que porta l'activitat a través d'un formulari que trobareu a la web del CREAF.
 
En concret, el CREAF està buscant gent amb una relació especial amb un bosc i que vulgui compartir la seva experiència. Amb les històries que rebi el Centre, els científics i científiques del CREAF agafaran alguns boscos protagonistes i explicaran quins canvis experimentaran aquests quan passin els anys. Els boscos no són elements immutables en el temps, evolucionen, fan mutacions segons les pressions a les que són sotmesos. Ara mateix, el canvi climàtic i la nostra petjada estan accelerant tots aquests canvis. Tant és així que potser veurem canviar els boscos que coneixem en menys temps del que ens imaginem.

En un acte obert al públic, el proper dia 15 de març de 2018, el grup de recerca explicarà el procés i les eines científiques que ens ajudaran a conèixer com seran els boscos del futur. Finalment,  el públic podrà debatre amb el personal científic sobre l'impacte del canvi climàtic i l'activitat humana sobre els boscos.

Temes relacionats
Publicació 09.01.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina