X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Festa Major protagonitzarà aquest estiu el Casal Municipal

Enguany les inscripcions es podran realitzar entre el 24 i el 26 de maig a Ca l'Arturo.

La Festa Major d'estiu és un dels moments més esperats de l'any per a la ciutadania santpolenca, incloent els infants. Per aquest motiu, enguany es centrarà la programació d'aquesta estada estiuenca en aquesta temàtica.  Aquest 2018 el Casal Municipal permetrà treballar als nens i nenes inscrits els valors i els aspectes relacionats amb la diversitat, la participació i el sentiment de pertinença a un col·lectiu.

Així doncs, la programació de les activitats del Casal aquest estiu girarà entorn a 6 temàtiques relacionades amb la Festa Major: el pregó, els gegants i els capgrossos, els diables, els balls típics, la cercavila, així com també el bestiari. El Casal Municipal de Sant Pol tindrà lloc entre el 25 de juny i el 27 de juliol, i s'estendrà 5 dies més al setembre, del 3 al 7. Les modalitats que s'ofereixen abasten des del servei d'acollida de matí o tarda, passant per les estades matinals o les de dia sencer, de 9 del matí fins a les 16:30 hores.

Tal i com podeu comprovar al fulletó adjunt de la programació, tothom qui s'inscrigui podrà gaudir de la Festa de les famílies, de la Nit del Casal, la Trobada de Casals o de diverses sortides, com ara la del Tibidabo o la que es farà al Poble Espanyol. De la mateixa manera, també trobareu els horaris i preus establerts.

Per a més informació, us podeu adreçar a l'edifici de Ca l'Arturo en el seu horari habitual. Allà us explicaran àmpliament la motivació del Casal Municipal i us respondran les preguntes que us puguin sorgir entorn a aquest servei.

Publicació 22.05.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina