X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El 15 de juny s'activa la zona blava a Sant Pol de Mar

De forma paral·lela, el canvi d'horari per poder accedir al centre durant l'estiu començarà el diumenge 1 de juliol.

El proper 15 de juny s'inicia la temporada d'estiu d'estacionament de pagament de la zona blava, que s'allargarà fins el 15 de setembre. Durant aquest període les zones blaves del Parc Litoral, la Riera i el carrer Pau Simón tornaran a ser de pagament de dilluns a diumenge (festius inclosos), entre les 9 del matí i les 14 hores, i de 16 a 20 hores.
 
Les persones que portin més d'un any empadronades a Sant Pol i que facin efectiu l'impost de circulació al municipi rebran a casa seva l'adhesiu d'enguany per poder aparcar gratuïtament en aquestes zones. Si una persona reuneix aquestes condicions però encara no ha rebut l'adhesiu corresponent, pot posar-se en contacte amb l'OAC de la Policia Local (C/ Abat Deàs, 36 - 93 760 05 19) de dilluns a divendres de 9 a 13:30h i de 16 a 18h, o mitjançant el mail: policia@santpol.cat. Així doncs, us recordem que quan comenci la temporada caldrà portar l'adhesiu actualitzat si es vol aparcar de forma gratuïta a les zones esmentades, donat que el distintiu del 2017 deixa de tenir validesa.
 
Cal recordar també que a les zones blaves gratuïtes del carrer Tobella, Manzanillo, el pàrquing dels Tints, així com també a la recent incorporada Pujada de Sant Pau, s'hauran de posar durant tot l'any el rellotge horari indicant l'hora d'arribada. Aquestes zones tenen un temps limitat d'aparcament per facilitar la rotació de vehicles al centre del poble. Els rellotges horaris es poden aconseguir de manera gratuïta a l'OAC de la Policia o a l'OAC de l'Ajuntament.
 
Restriccions de trànsit al centre
 
A partir del proper 1 de juliol els accessos al carrer Consolat de Mar estaran tancats cada dia, de 12:00 a 21:00 hores, de manera que només hi podran circular els vehicles prèviament autoritzats durant aquest horari. La restricció s'allargarà fins el proper 15 de setembre. De la mateixa manera, també es recorda que aquest control es realitza mitjançant càmeres de vigilància i caldrà que qui hagi d'accedir a la zona, i no consti a la base de dades d'accés, ho sol·liciti a l'OAC de la Policia Local de Sant Pol.
 
Per urgències i casos especials, si necessiteu accedir a la zona restringida amb un vehicle no autoritzat ni registrat, també caldrà comunicar-ho per e-mail (policia@santpol.cat) o mitjançant l'aplicació SantPolAPP, amb una anticipació mínima de 48 hores. Una altra de les recomanacions que durant aquest període fa l'Ajuntament de Sant Pol està destinada a advertir als vehicles estacionats al carrer de la Riera, que hauran de sortir pel mateix carrer on han estacionat i no podran accedir al carrer del Consolat del Mar.
 
Tanmateix, recordem que durant tot l'any resta restringit l'accés amb vehicle als carrers Ferrocarril i Dr. Furest, a excepció del veïnat d'aquest darrer carrer. Qui  disposi de pàrquing propi en qualsevol d'aquest carrers podrà accedir sense restriccions horàries. En cas de no disposar de pàrquing propi però ser resident a la zona, l'accés estarà autoritzat entre les 23:00 i les 12:00 hores, així com també de 15:00 a 18 hores. De la mateixa manera, cal tenir en compte que el fet de poder accedir a la zona de la Punta no dóna dret a passar pel carrer Nou. En aquest cas, els conductors hauran d'arribar al seu aparcament pel carrer Tobella.

Temes relacionats
Publicació 13.06.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina