X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Possibles retencions de circulació amb motiu del Canet Rock aquest dissabte

Tot i que el festival es celebra a la població veïna de Canet, el dispositiu policial es reforçarà amb agents de Sant Pol.

Per cinquè any consecutiu, el Pla d'en Sala de Canet acollirà aquest mític festival de música. Enguany, la data escollida per celebrar-ho serà aquest dissabte 7 de juliol, el que comportarà una sèrie de canvis a diferents nivells. D'entrada, les autoritats tallaran la sortida de l'autopista C-32 a l'alçada de Canet de Mar,  el que generarà major afluència de vehicles a la nostra població perquè les úniques sortides habilitades per accedir-hi seran la d'Arenys de Mar i la de Sant Pol.  

El Canet Rock obrirà les seves portes a les 16:00 hores i els concerts començaran a partir de les 18:00 hores per continuar fins a les 6 del matí. Per millorar l'accés i l'experiència al festival, l'organització habilitarà més passarel·les d'entrada i més personal de control que en edicions anteriors, amb l'objectiu d'aconseguir una millor gestió de les cues. L'edició passada va registrar més de 22.000 espectadors, xifra de públic que s'ha consolidat i similar a la que s'espera aquest dissabte. 
 
Transport públic alternatiu
 
Per millorar l'arribada dels assistents al festival, l'organització del Canet Rock ha facilitat una sèrie de serveis complementaris de transport públic. D'una banda, la línia de Rodalies reforçarà el seu servei i oferirà un descompte del 30% als viatgers que presentin un val d'autorització a taquilla. Podeu consultar els horaris al següent document. 

http://www.canetrock.cat/images/info/Renfe%20Horaris%20especials%202018.pdf

D'altra banda, el CanetRock també posarà en marxa una nova plataforma de transport d'autobusos anomenat BusUpp, que facilitarà els desplaçaments des de qualsevol punt de Catalunya. Trobareu més informació al següent enllaç:

https://canetrock.busup.com/home

 
Un any més, la Policia Local de Canet comptarà amb la col·laboració dels agents municipals de Sant Pol i d'Arenys de Mar, que formaran part del dispositiu de seguretat que s'organitzi per aquesta ocasió.  Com es pot observar a la fotografia adjunta, els agents també portaran l'uniforme que recentment han estrenat amb motiu del nou decret. 

Temes relacionats
Publicació 06.07.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina