X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Policia Local deté dos lladres que van assaltar una casa a la urbanització Sant Pol 2000

La Policia Local va detenir dimecres al matí dos lladres que havien assaltat de manera violenta una casa a la urbanització Sant Pol 2000. Els atracadors es van fer passar per repartidors de Correus que portaven un paquet per entrar al domicili i agredir la parella que hi resideix. La col·laboració d'un veí, que va sentir crits i va alertar els Mossos d'Esquadra, i l'arribada en pocs minuts de la Policia Local de Sant Pol va permetre la ràpida detenció dels intrusos.
 
Els fets van succeir a les vuit del matí, quan els lladres van trucar la porta del domicili i van explicar que duien un paquet. Tan bon punt el matrimoni va obrir la porta, els dos assaltadors es van abraonar contra la parella. Van colpejar l'home i, amb una pistola simulada i un ganivet, van amenaçar la dona. Tots dos van ser tancats en un dormitori, lligats de mans i peus i emmordassats.
 
Els crits i sorolls de l'assalt violent van ser escoltats per un veí, que va alertar els Mossos d'Esquadra. Pocs minuts després, va arribar una patrulla de la Policia Local, que es va trobar la casa tancada i no van rebre resposta de dins. Els dos agents es van introduir a la casa a través d'una finestra i van reduir i emmanillar els dos lladres. Després d'això, van auxiliar les víctimes de l'assalt i van entregar els atracadors als Mossos d'Esquadra.
 
Col·laboració ciutadana
 
Des de la Policia Local de Sant Pol, s'ha agraït la col·laboració del veí que va alertar les forces de seguretat i que va permetre la ràpida intervenció dels agents locals. Així mateix, el cos de la Policia Local adverteix la ciutadania de la necessitat de donar avís a la policia quan es veu alguna cosa fora del normal. Gràcies a aquesta prevenció, el veí va trucar per uns sorolls que havia sentit i va evitar la consecució de l'assalt.

Temes relacionats
Publicació 07.09.2018
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina