Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La programació de la Festa Major de Sant Pau segueix aquest cap de setmana

Una de les principals novetats d'aquesta edició serà el correfoc infantil que tindrà lloc el dissabte 26 a les 8 del vespre.

Divendres passat es va donar el tret de sortida oficial a la Festa Major d'hivern de Sant Pau, una celebració que aplegarà activitats de tota mena per a tota la família. El reguitzell d'actes van començar el passat 18 de gener amb un concert de Cobla de Sant Pau que va materialitzar la Cobla Sabadell a les 21:30 hores al Centre Cultural i d'esbarjo de la població. El mateix cap de setmana va tenir lloc la Trobada de bandes i la Celebració de Sant Antoni Abad.

Els actes festius previstos per aquest cap de setmana comencen aquest dijous amb l'acte de presentació del llibre «1-0. Trenta poetes per la llibertat», on Enric Casasses, David Caño i Perejaume llegiran una sèrie de poemes al Centre Cultural. El dia gran serà el divendres 25 de gener on, a banda de la missa solemne que s'oficarà a l'ermita de Sant Pau, els carrers Nou i Tobella acolliran la Fira de Sant Pau. Aquest mateix dia podrem presenciar el típic ball santpolenc de l'almorratxa i al vespre coneixerem el nou Hereu i Pubilla de Sant Pol.

Com activitats dirigides a tota la família, trobarem el matí d'inflables, el taller de castellers i la novetat d'enguany, el correfoc infantil amb espectacle pirotècnic inclòs que s'iniciarà a la plaça de l'Ajuntament i finalitzarà a l'envelat, on un any més es podrà degustar l'escudellada popular. A l'endemà es realitzarà la XXXV Marxa de Sant Pau i la II FesTeta d'hivern, entre d'altres activitats incloses al programa que podeu descarregar en aquest enllaç o recollir als edificis municipals habituals.
Bona Festa Major d'hivern!

Publicació 23.01.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina