Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La XV celebració de Sant Antoni Abad arriba aquest diumenge  

Durant tot el matí, la Riera acollirà la festa de Sant Antoni Abat, amb paradetes de gastronomia tradicional, passejades amb carro de pagès i, fins i tot, una mostra d'animals de granja.
 
S'acosta la celebració de Sant Antoni Abat, que enguany arriba a la seva 15a edició. La festivitat tindrà lloc aquest diumenge, 20 de gener, i comptarà amb diverses activitats. Una de les més destacades serà la 8a Cursa de Cavalls, que es durà a terme a les 12 del migdia a la Riera.
 
Després d'aquesta competició, la plaça de la Vila acollirà un vermut popular, cap a dos quarts d'1 del migdia, gentilesa de la Unió d'Establiments i Serveis de Sant Pol de Mar. Un altre punt àlgid de la festa serà la benedicció dels animals que desfilaran pels principals carrers del poble a partir de la 1 del migdia.
 
El punt i final de la celebració de Sant Antoni el posarà, un any més, Toni Balam Grup, qui oferirà el ball de Sant Antoni amb el seu espectacle de playback. Tothom qui estigui interessat en assistir-hi haurà de dirigir-se cap al carrer Nou número 7, el nou emplaçament on enguany es farà el ball. L'entrada serà gratuïta.
Publicació 17.01.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina