X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El conseller d'Interior i l'alcaldessa de Sant Pol signen un conveni per reduir la sinistralitat viària

El document tindrà una vigència de 4 anys i comptarà amb la implicació d'ambdues institucions.  

Aquesta setmana el conseller d'Interior i president del Servei Català de Trànsit, Miquel Buch, ha visitat el Consell Comarcal del Maresme  per explicar les línies directrius del control que s'està fent des del seu departament en relació a l'onada de robatoris que està patint la nostra comarca en els darrers mesos. Buch va aprofitar l'ocasió per explicar que actualment existeixen tres línies de treball per reforçar la seguretat comarcal, gràcies a l'existència d'un pla operatiu per habitatges, un pla d'acció i un pla operatiu territorial.

Durant la trobada amb les alcaldies maresmenques, el conseller també es va reunir amb l'alcaldessa del nostre municipi, Montserrat Garrido, per portar a terme la signatura del conveni marc referit a la col·laboració per a la redacció d'un pla local de seguretat viària per a l'Ajuntament de Sant Pol de Mar. El document signat manifesta que el Servei Català de Trànsit estableix com una de les línies prioritàries d'actuació al cooperació amb els ajuntaments en aquesta matèria col·laborant en l'elaboració dels plans locals de seguretat viària, amb l'objectiu de contribuir a la creació d'una nova cultura de conducció, circulació i mobilitat.

Compromisos adquirits

L'acord estableix una sèrie de pactes assolits pel Servei Català de Trànsit, qui a partir de la signatura del conveni es compromet a dirigir l'elaboració i redacció del pla així com aportar l'assistència tècnica d'una enginyeria especialitzada per fer possible la seva elaboració.

Pel que fa a l'Ajuntament de Sant Pol, el consistori crearà un grup de seguiment del desenvolupament del pla local de seguretat viària, concretarà la definició dels seus objectius i les seves àrees d'actuació. De la mateixa manera, també durà a terme el seu seguiment i avaluació per lliurar biennalment al Servei Català de Trànsit les dades de seguiment. El conveni va entrar en vigor aquesta setmana amb la seva signatura i tindrà una durada de 4 anys.  

Publicació 08.02.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina