X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Alumnes de 4t d'ESO dediquen el seu temps lliure al projecte solidari del Servei Comunitari

Enguany, els joves dediquen 10 hores fora de l'horari lectiu a conèixer de primera mà la realitat social més propera, col·laborant en diverses accions de caire solidari. L'última activitat és la seva implicació en la jornada de donació de sang que tindrà lloc dissabte, 11 de maig, de 17 a 21 h a Ca l'Arturo.

L'Institut de Sant Pol ha posat en marxa aquest curs el projecte de Servei Comunitari, que vol acostar els joves a la seva realitat més propera. Es tracta que tots els alumnes de 4t d'ESO dediquin 10 hores fora de l'horari lectiu a col·laborar en accions solidàries per millorar la realitat social de la vila. Així doncs, els alumnes han col·laborat amb les escoles de primària de Sant Iscle i Sant Cebrià; amb l'Associació Crisol; amb la Llar d'Avis de Sant Pol; amb la Campanya del Gran Recapte; amb el servei SIE de Càrites; amb l'Associació de Dones de la Vallalta i amb la campanya de donació de sang del Banc de Sang i Teixits.

Precisament, en el marc d'aquesta campanya de donació de sang, els alumnes van crear un eslògan i un logo (a la imatge), van gravar una falca publicitària a Ràdio Sant Pol, i faran difusió a l'Escola Sant Pau pels alumnes de Cicle Superior. La jornada de donació de sang tindrà lloc el dia 11 de maig durant la Fira de la Maduixa, a Ca l'Arturo, de 17 a 21 hores.

Temes relacionats
Publicació 11.05.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina