Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Biblioteca de Can Coromines presenta el projecte «Càpsules de Cultura»

L'acte de presentació va servir per agrair el suport de les entitats locals que han col·laborat amb aquest equipament públic.

El passat dissabte, 16 de març, la Sala Ainaud de Lasarte va acollir una trobada organitzada per la Biblioteca de Can Coromines, amb un doble objectiu. D'una banda, el centre va presentar públicament el seu futur projecte «Càpsules de Cultura», que es durà a terme properament a Can Coromines i anirà adreçat a joves i adults. Durant l'esdeveniment, la tallerista Marianna Trichini va fer un tastet de l'activitat per a tothom qui estava present. De manera activa, dinàmica, divertida i grupal, qui va participar va poder experimentar mitjançant  diferents disciplines artístiques el que es viurà en les sessions programades. Seran activitats  que esdevindran un moment de reflexió i descobriment personal, però sempre amb el joc com a element central.

Tanmateix, l'acte va servir per agrair el suport rebut per part de les entitats col·laborades del poble que han ajudat a la biblioteca en diversos projectes durant els darrers mesos. En la seva intervenció, la directora de la Biblioteca de Can Coromines, Marta Quer, va assenyalar que les biblioteques ja no es conformen només amb el préstec de llibres i que ara s'esperimenta amb la creació de cultura. Dins d'aquest esperit, s'emmarquen els diversos projectes que ha endegat la biblioteca en els darrers mesos, com ara el Bibliolab, 'Tu tries', el concurs 'Marca't un punt!' i un llarg etcètera. Per la seva banda, la regidora de Cultura, Marta Romà, va aprofitar l'ocasió per agrair la tasca feta per les treballadores de la biblioteca, per les entitats que hi col·laboren i pels talleristes i formadors que desenvolupen activitats en aquest equipament públic. Finalment, va qualificar la Biblioteca de Can Coromines com un "centre creador de cultura".

Fotografies realitzades per Ràdio Sant Pol.

Temes relacionats
Publicació 18.03.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina