X
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Agenda
Obrir/tancar menú lateral
NOVEMBRE 2024Seguents
DLDTDCDJDVDSDG
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
AnteriorsDESEMBRE 2024Seguents
DLDTDCDJDVDSDG
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
AnteriorsGENER 2025Seguents
DLDTDCDJDVDSDG
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
AnteriorsFEBRER 2025Seguents
DLDTDCDJDVDSDG
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272812
AnteriorsMARç 2025Seguents
DLDTDCDJDVDSDG
242526272812
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
AnteriorsABRIL 2025
DLDTDCDJDVDSDG
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
6a Mostra gastronòmica de Sant Pol de Mar
Divendres
14
juny
2019
19:00
Durada: Fins divendres, 14 de juny de 2019 a les 23:45

6a Mostra Gastronòmica 

Dies: Divendres14 i dissabte 15 de juny 2019
Lloc: Parc del Litoral

Divendres 14 de juny
 
19:00 h Acte d'inauguració i còctel de benvinguda a tots els assistents. Organitza: EUHT Sant Pol
19:30 h Taller de decoració de galetes
20:00 h Cata de cerveses MONTSENY (*)
20:30 h Actuació musical folk-pop, a càrrec del trio Lombao
22:15 h Actuació musical a càrrec de Catal' Jazz, quintet de jazz en català.
 
Dissabte 15 de juny
 
19:00 h Activitat infantil: taller d'esmorzars i berenars saludables a càrrec de Laia Duran (places limitades, inscripció prèvia a sanitat@santpol.cat)
20:00 h Cata de vins a càrrec del Celler Can Roda, DO ALELLA (*)  20:30h  Actuació musical a càrrec del trio Sargents
21:45 Tast de 4 mini gintònics de «Ginebra Nut de l'Empordà» Preu 10€ (caldrà abonar l'import abans de l'inici del tast). Inscripció prèvia a fires@santpol.cat
22:15 h Actuació musical a càrrec d'Ohio Big Band Mataró
 
(*) Aforament limitat a 30 persones prèvia inscripció (màxim 2 assistents) fins divendres 15 al matí  a: fires@santpol.cat o bé 15 min. abans de l'inici de l'activitat a l'estand de l'Ajuntament dins el recinte, sempre i quan hi hagi vacants.
 
Ració: 5 €
Postres: 3€
Copa de vi o cava: 2€
Ampolla de vi o cava: 9 €
LOT 1: ració + postres + copa de vi o cava:  10€
LOT 2: dues racions + postres + copa de vi o cava: 15€
 
Refrescs, cerveses i cafès:
compra directa al Bar
 
Venda anticipada a Ca l'Arturo el dijous 13 de juny de 10 a 13h i de 16 a 19 h i divendres 14 de juny de 10 a 13h
 Venda de tiquets al mateix recinte de 19 a 23:00 h, tant divendres 14 com dissabte 15 de juny.
 
 

NOM ESTABLIMENTPLATS QUE OFERIRAN
 
CAN TALAMÁS
 
  • Croquetes de rostit
  • Caneló de marisc
 
L'ERMITA
 
  • Bikinis trufats:
  • Pernil serrà amb brie
  • Gall d'indi amb brie
  • Ruca amb brie (vegetarià)
  • Arròs a la cassola mar i muntanya amb allioli d'all rostit i llima (APTE PER CELÍACS)
 
EL MOLÍ
 
 
  • Confit d'ànec amb poma confitada
  • Croquetes d'ous estrellats (APTE PER CELÍACS)
 
BANYS TARRIDAS
 
  • Croquetes casolanes de peix
  • Paella

(ambdós sense gluten i amb pa sense gluten ni lactosa)

 
MELMELADES CALADA
 
 
  • Mousse de xocolata amb melmelada de taronja amarga
  • Mousse de llimona amb melmelada de gerds
  • Mouse de formatge amb melmelada de maduixa i ratafia
  • Mouse de maduixa amb melmelada de taronja amb xocolata
 
 
EL TRENCALL
 
  • Sonsos
  • Pop fregit a la gallega
 
XALOC/ L'ESCALETA
 
  • Caneló de pop a la Gallega
  • Mandonguilles amb sípia
 
BANYS LLUIS
 
  •   Fideuà
  •   Calamars a l'andalusa
 
VORAMAR
 
  • Pa de coca de vidre amb anxoves de l'Escala
  • Carpaccio de bacallà fumat
 
SOT DEL MORER
 
 
  • Cebetes arrebossades amb salsa romesco
  • Peus farcits de botifarra negra
 
PASTISSERIA SAULEDA
 
     
  • Salats: Entrepà d'hamburguesa de vedella amb cheddar i salsa romesco, agulles de pollastre amb salsa tàrtara, coca de verdures, gaspatxo amb picada de verdures i crostons.
  • Dolços: Pastisset d'albercoc, cruixent de poma, esfera de llimona, mousse de formatge amb maduixa i galeta, sares i coca de Llavaneres de xocolata.
  • Sangria Lolea
 
CAN CODINA
 
 
  • Mouse de maduixa gelada
  • Maduixes al gust (amb nata, moscatell i xocolata)
  • Sorbet de cava
  • Vins i caves
 
CAN GIRALT
 
 
  • Maduixes amb nata
  • Maduixes amb xocolata
 
LA CASA NOSTRA
 
  • Penne rigate scravaggi (mozzarella de búfala, albergínia i parmesà)
  • Broqueta carbassó i gambes
  • Menú infantil: Penne rigate Ragú (carn picada de vedella, botifarra, salsa de tomàquet, fonoll i parmesà)
 
 
MARGOT
 
  • Pèsols amb sípia i botifarra negra
  • Assortit d'arrossos
 
ALATRIA
Obrador de productes sense gluten
 
  • Fingers de pollastre de corral amb salsa barbacoa (sense ou) 
  •  Burguer de vedella amb samfaina, formatge, rúcula i nyoca
  • Creps dolç os, salats i pastissos. (sense lactosa)

 
(APTE PER CELÍACS)

GIN NUT (Empordà)
  • Gin tònic
CELLER CAN RODA (DO ALELLA)
  • Vins i caves

 
Organitza:
Regidoria de Promoció econòmica, fires i comerç

Col·labora:

  • Diputació de Barcelona
  • EUHT Sant Pol de Mar
  • Consell Regulador DO Alella
  • Celler Can Roda DO Alella
  • Cerveses Montseny
  • Ginebra Nut de l'Empordà
  • Estrella DAMM
  • Regidoria de sanitat

 

 
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònicAfegir l'acte al vostre calendari
Pujar al principi de la pàgina