Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
En marxa les obres de reforma de l'Arxiu Municipal

Aquest dilluns han començat els treballs de reforma i d'adequació de les dependències de l'Arxiu Municipal de Sant Pol de Mar, situat a la planta baixa del carrer Ignasi Mas Morell, 12. 

Aquest equipament, a banda de tenir la funció d'emmagatzemar, classificar i conservar la documentació de l'Ajuntament, també té l'objectiu de donar a conèixer al ciutadà la feina que fa i facilitar la consulta dels fons històrics que custodia. 

Els treballs que s'acaben d'iniciar responen, precisament, a la necessitat d'optimitzar l'espai de l'Arxiu Municipal i a millorar l'accessibilitat a l'edifici. En aquest sentit, l'accés actual no complia amb la normativa d'accessibilitat requerida en els equipaments públics, atès que per accedir a l'interior de l'arxiu s'havia de salvar un desnivell de 18 cm. en forma de graó.

D'altra banda, s'havia detectat que l'espai utilitzat no responia a la funcionalitat requerida per aquest tipus de servei. En general, hi havia una mancança d'espai per a les consultes externes i una manca d'espai d'emmagatzematge. Situació que també es revertirà amb les obres que s'hi porten a terme.

S'ha de tenir en compte, tanmateix, que en aquesta finca hi ha altres activitats de diverses entitats del poble, així com també l'existència d'un parell d'habitatges. Fent aquesta actuació també es millora l'accessibilitat per a la resta de la finca.

El termini previst d'execució dels treballs és de dos mesos i el preu pel que s'han adjudicat és de 52.685,90 € amb l'IVA inclòs.

Temes relacionats
Publicació 09.09.2019
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina