Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
S'amplien les visites al fortí de Can Villar dins de l'oferta de rutes guiades d'aquest 2022
La Regidoria de Turisme manté per aquest 2022 quatre visites guiades amb un calendari que s'inicia el 28 de maig i que s'allargarà fins al desembre.

visites guiadesL'Ajuntament de Sant Pol de Mar ja té a punt el calendari de rutes i les visites guiades per aquest any. Des de la Regidoria de Turisme es manté l'oferta de l'any passat, que vetlla per donar a conèixer la vila i la seva història a través de diferents temàtiques.

Com a novetat d'aquesta temporada 2022, i gràcies a la bona acollida de l'any passat, s'amplien les vistes guiades al fortí de la platja de Can Villar, que tindran lloc el primer dissabte de cada mes des del juny i fins al desembre.

El calendari de visites guiades 2022 queda de la següent manera:

- El Sant Pol dels Pescadors: 9 de juliol, 20 d'agost i 17 de setembre.
- Sant Pol Autèntic: 23 de juliol, 27 d'agost i 24 de setembre.
- Sant Pol Natural: 28 de maig, 25 de juny, 15 d'octubre i 19 de novembre.
- Sant Pol i la Guerra Civil: 4 de juny, 2 de juliol, 6 d'agost, 3 de setembre, 1 d'octubre, 5 de novembre i 3 de desembre.

Enguany les rutes i visites guiades continuen essent gratuïtes, tenen limitació de participants i és necessària la inscripció prèvia. Per a més informació i inscripcions podeu trucar al 93 760 45 47 o enviar un correu a: ofturisme@santpol.cat

             

Temes relacionats
Publicació 04.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina