Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament rep el diploma del Segell Infoparticipa 2021

infoparticipa 2021L'Alcalde de Sant Pol de Mar, Albert Zanca, va rebre ahir el certificat del Segell Infoparticipa de mans del director general de Dades Obertes, Transparència i Col·laboració del Departament d’Acció Exterior i Govern Obert de la Generalitat, Albert Cañigueral, juntament amb el director del Grup d’Investigació ComSET, Armand Balsebre, i del rector de la UAB, Javier Lafuente, en un acte que va tenir lloc aquest dilluns a la tarda al rectorat de la UAB.

La d’enguany és la 9a edició del Segell Infoparticipa, que avalua en base a una sèrie de 52 indicadors la informació que els ens públics posen a disposició de la ciutadania durant tot l’any anterior i l’Ajuntament de Sant Pol de Mar ha estat guardonat per tercer any consecutiu amb aquest certificat a la transparència dels ens municipals. El distintiu l’atorga el Grup d'Investigació ComSET, un laboratori independent vinculat a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) que es dedica a avaluar tots els ens públics de Catalunya.

Un dels principals compromisos que va adoptar el govern municipal de Sant Pol sorgit al 2019 va ser donar un impuls a la transparència de l’Ajuntament envers la ciutadania, motiu pel qual es va fixar l’objectiu d’aconseguir el Segell Infoparticipa. I ja en l’avaluació de l’any següent, l’Ajuntament de Sant Pol de Mar va aconseguir el Segell Infoparticipa amb un 87,5% de compliment dels indicadors de transparència, xifra que l’any passat es va elevar fins al 90,38%. Des d’un primer moment, el govern municipal va defensar que l’objectiu era aconseguir aquest guardó donant compliment al 100% dels indicadors, situació que s’ha assolit aquest 2022.

D’aquesta manera, Sant Pol es converteix en un dels set únics municipis del Maresme que aconsegueixen el Segell Infoparticipa amb el 100% dels indicadors acomplerts.

Publicació 10.05.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina