Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament organitza una marxa exploratòria per millorar la seguretat de les dones

marxa exploratoriaLa Regidoria d'Equitat ha preparat per aquest mes de gener una marxa exploratòria amb l’objectiu de reconèixer i analitzar quins elements físics i socials de la vila condicionen la percepció de seguretat de les dones.

Aquesta iniciativa, emmarcada dintre del projecte d'urbanisme, seguretat i gènere impulsat pel Departament d'Interior de la Generalitat, s'estructurarà en dues sessions adreçades a dones del municipi i estaran dirigides pel Col·lectiu Punt 6.

La primera sessió serà preparatòria i es portarà a terme el divendres 20 de gener, a les 18.00h, a la Sala Polivalent. En aquesta sessió es farà una explicació sobre què és l’urbanisme feminista i com funcionen les marxes exploratòries i, després, es farà una part pràctica en la qual les participants identificaran espais segurs i insegurs del municipi.

A partir de la identificació realitzada en la sessió preparatòria, es crearà el recorregut de la marxa exploratòria que es realitzarà el divendres 27 de gener, també a les 18.00h, des de la Sala Polivalent. Es farà una observació de com els espais condicionen la perspectiva de seguretat i al final de la marxa es farà una valoració i propostes per part de les participants.

Si esteu interessades a participar-hi, només cal que feu la inscripció mitjançant aquest formulari.

Publicació 09.01.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina