Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol acollirà el final de l'etapa zero de la 'Ruta de les Àmfores'

ruta amforesEl proper dissabte 26 d'agost es portarà a terme la primera etapa de la Ruta de les Àmfores. Serà una jornada festiva del piragüisme de mar que servirà com a prova pilot i demostració d'aquest engrescador projecte de futur que vol suposar un impuls del turisme esportiu i cultural a la costa catalana.

Aquesta etapa zero del projecte tindrà el Port de Badalona com a punt de partida i finalitzarà a la platja de les Barques de Sant Pol de Mar, després d'un trajecte de 37 km. Està previst que hi prenguin part canoes V6, V1 i V2, Surfski i caiac tradicional. L'arribada de la comitiva marítima, encapçalada per una canoa polinèsia, està prevista cap a les 18.30h.

Totes les persones participants podran gaudir, juntament amb la resta de persones que ho desitgin, d'una fideuada popular. Els tiquets es poden adquirir fins al 25 d'agost a l'establiment L'Estanc de l'Àngels al preu de 13 euros (inclou fideuà, pa, beguda i postres).

La Ruta de les Àmfores reprodueix el trajecte que feien els vaixells romans que transportaven el vi fins a la població de Narbona. El propòsit, doncs, és unir tota la costa per permetre que les petites embarcacions com els caiacs i les canoes puguin fer aquest viatge per mar i, en el seu trajecte, trobar un lloc d'acolliment per deixar l'embarcació, poder-hi pernoctar i descobrir alhora la història i els atractius turístics d'aquestes poblacions.

Les persones que vulguin participar de la travessa, bé sigui amb la seva embarcació, bé sigui fent relleu als remadors previs, poden inscriure's a través d'aquest formulari.

En cas de produir-se alguna situació climatològica adversa, l'activitat es traslladaria al 16 de setembre.

Publicació 17.08.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina