Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Entren en funcionament les modificacions per al trànsit a la zona escolar

Arrel de la construcció de l'Institut-Escola hem aplicat un nou sistema de mobilitat a la zona del Pavelló i la Petanca per tal de facilitar la circulació de vianants. Tal com ja vam explicar en aquesta notícia, el carrer de davant de la Petanca passa a ser peatonal (imatge 1), mentre que la zona entre la Petanca i la riera serà de doble sentit (imatge 2). Al final d'aquest tram hi ha un gir obligatori a la dreta (imatge 3), cosa que inverteix el sentit establert fins ara de la zona entre la Petanca i la N-II.

Pel que fa al túnel que connecta el Pavelló amb el pàrking del Litoral hi hem habilitat dos passos de peatons (imatge 4). Finalment, hi ha un indicador de cedir el pas per aquells que estàn fent el gir en direcció a la Petanca (imatge 5) i que també permet reincorporar-se a aquesta via, així com seguir recte i sortir cap al camp de futbol.

Al marge d'aquestes modificacions, s'ha habilitat un aparcament per busos a la zona de sota el pont de la N-II (imatge 6) per tal que els alumnes que fan ús d'aquest servei puguin pujar i baixar del bus sense problemes. Aquesta zona serà d'ús exclusiu per autobusos entre les 7:00 i les 17:00.

Publicació 05.01.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina