Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Policia Local imparteix un taller d'ús responsable de les pantalles a l'alumnat de 6è

pantalles seguresLa Policia Local de Sant Pol ha impartit aquest dimarts al matí un taller de detecció i prevenció dels perills que suposen les xarxes socials en els infants i per fomentar un ús responsable dels dispositius i les aplicacions.

El taller anava adreçat a l'alumnat de 6è de primària de l'escola Sant Pau, que han rebut formació per part d'agents de la Policia Local sobre com detectar i identificar els diferents tipus de riscos que ens podem trobar en l´ús de les xarxes socials, així com perquè siguin capaços de prevenir situacions d'assetjament escolar i ciberassetjament que es produeixen mitjançant aquestes aplicacions.

La formació s'ha desenvolupat en un context de participació activa per part dels nois i noies a través de les diferents activitats proposades pels agents que han impartit el taller.

Aquest taller se suma a les sessions d'educació vial que la Policia Local imparteix des de fa anys a l'escola Sant Pau, amb la voluntat que les noves generacions de santpolencs i santpolenques rebin formació en aspectes pràctics i situacions del dia a dia que queden excloses del seu currículum escolar.

En la mateixa línia, properament s'impartirà a l'alumnat de l'institut un taller sobre patinets elèctrics per tal que siguin conscients dels riscos i obligacions que comporta l'ús d'aquest tipus de vehicles.

Publicació 24.01.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina