Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
El govern municipal es reuneix amb Costes per desencallar la reparació del mur de Doctor Furest

reunio costesL'alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, i el 1r tinent d'Alcalde, Andreu Tresserras, es van reunir aquest dijous amb el Cap de la Demarcació Costes de l'Estat a Catalunya, Diego Fernández, i amb el Cap del Servei del Litoral de la Generalitat, Juantxu Barroso, per transmetre a les dues administracions la preocupació de l'Ajuntament per la reparació de l'esvoranc en el tram final de l'avinguda del Doctor Furest.

En la trobada es va recordar que l'afectació fa mesos que es va produir i va comportar el tall del vial de servei, que es troba dins de la zona d'afectació marítimo-terrestre.

Tant l'Estat com la Generalitat van manifestar la necessitat de saber si el tram afectat estava reconegut com a carrer de la trama urbana en el POUM del 1978.

A l'espera de saber si ambdues administracions s'implicaran en la reparació del mur de l'avinguda, l'Ajuntament ja ha iniciat els tràmits per reparar l'esvoranc i el clavegueram malmès.

En aquest sentit, la setmana vinent es farà una inspecció visual interior de tot el tram de clavegueram per detectar altres possibles esquerdes en la conducció i el consistori tirarà endavant un projecte per a la substitució de la canonada entre la plaça de Tocar Ferro i la plaça de la Punta, amb la instal·lació d'una estació de bombament.

Publicació 02.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina