Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol se suma a la campanya 'Cap butaca buida'

cap butaca buidaEl Centre Cultural i d'Esbarjo i l'Ajuntament de Sant Pol de Mar s'han adherit al projecte Cap Butaca Buida, que neix amb un objectiu tan ambiciós com possible: convertir Catalunya en la capital mundial de les arts escèniques.

I volem fer-ho comptant amb el bo i millor que té aquest país: la seva gent, la societat civil que es mou cada vegada que té al davant una fita històrica.

El repte que proposem és el següent: omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya el proper dissabte 16 de març de 2024. Un esdeveniment sense precedents per fer d'aquesta data la primera gran Diada del Teatre a Catalunya, un Sant Jordi de les arts escèniques que volem que es converteix en una celebració anual.

SantPol hi participarà amb l'espectacle Per molts anys, Maria's, dirigit per Josep Mestres, i en el qual quatre germanes solteres que fan els anys el mateix dia i que tenen moltes relacions socioculturals són reunides al teatre per part de les seves amistats per fer-los un petit homenatge.

Les entrades ja es poden comprar de manera anticipada al preu de 5 euros en aquest enllaç i també el dimarts 5 de març, de 7 a 8 de la tarda, al Centre Cultural.

Que no quedi cap butaca buida!

Publicació 15.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina