Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Una moció de suport a la pagesia i les preguntes de l'oposició, protagonistes del Ple de febrer

El Ple celebrat el 26 de febrer va tenir dues part clarament diferenciades. D'una banda, una primera part de caire estrictament administratiu per aprovar l'acta anterior i donar compte dels terminis legalment previstos per al pagament de les seves obligacions, així com del compliment de l'aportació d'informació trimestral al Ministeri d'Hisenda.

En la mateixa línia, també es va aprovar el Document Únic de Protecció Civil Municipal (DUPROCIM). Es tracta del document que estableix el marc orgànic i funcional previst per a un municipi, amb l’objecte de prevenir i controlar els riscos sobre les persones i els béns. Aquest dona la resposta adequada a les possibles situacions d’emergència del municipi, sota la responsabilitat del titular del pla garantint la integració d’aquestes actuacions amb el sistema de protecció civil.

Pel que fa a la segona part del Ple, aquesta va copsar el protagonisme de la sessió amb l'aprovació per unanimitat d'una moció de suport a la pagesia, arran de les darreres protestes del sector per reclamar preus més justos i menys burocràcia, i pel torn de precs i preguntes per part dels grups a l'oposició.

En aquest darrer punt, ERC va fer una sèrie de preguntes relacionades amb el criteri per autoritzar l'ús dels equipaments municipals que poden fer les entitats de la vila, així com posar en qüestió diverses despeses realitzades pel govern.

Pel que fa a Més Sant Pol, es va interessar per l'aprovació del nou POUM, mentre que la CUP va demanar al govern que es faci enrere en la prohibició de deixar jugar als infants a pilota i patinet a la nova plaça del Tint. A més va sol·licitar que donin resposta a les múltiples al·legacions que s'han formulat en relació a l'Ordenança sobre l'aigua de Sant Pol, actualment en període d'exposició pública, i va fer una anàlisi del Pla de Mandat publicat pel govern municipal.

Podeu tornar a visionar el Ple aquí:

Publicació 27.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina