Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Nova edició del curs de procediments policials

Al llarg dels dies 28 i 29 de febrer el pavelló de Sant Iscle ha acollit una nova edició del curs de formació de procediments policials.

Com ja es va fer el passat mes de desembre, el curs l'ha organitzat la Policia Local de Sant Pol i l'ha impartit un caporal formador de la Policia Local de Vilassar de Mar. L'objectiu d'aquesta formació és potenciar l'operativa policial a peu de carrer per tal que els agents coneguin les millors tècniques a l'hora de procedir en diferents situacions de risc i/o de perill.

curs_policia_stiscle

Al curs que es va fer al desembre s'hi van inscriure fins a 23 agents, i hi va haver força gent que es va trobar sense espai per apuntar-s'hi, motiu pel qual es va decidir fer una segona trobada. En aquesta ocasió s'han inscrit fins a 40 agents de diferents policies d'arreu de Catalunya: des d'agents de les policies locals del Marseme i les comarques del voltant fins a efectius de Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Els agents han rebut formació sobre diferents temes molt vinculats a la seva professió, tals com intervencions amb persones agitades, controls i reduccions, escorcolls i emmanillaments o intervenció amb escuts policials.

Com que el Pavelló de Sant Pol es fa servir com a gimnàs dels joves de l'Institut, la cessió de l'espai a Sant Iscle és ideal per tal de poder dur a terme aquest curs sense interrupcions, i arran de l'èxit i la bona rebuda d'aquestes sessions formatives no es descarta fer-ne una altra en els pròxims mesos per tal de poder perfeccionar encara més els procediments policials.

Publicació 29.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina