X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Nou accés provisional a l'escola Sant Pau per les obres de l'institut escola

Amb motiu de les obres d'ampliació de l'escola Sant Pau per a la seva conversió en institut escola, a partir del dilluns 18 de març, l'entrada de tot l'alumnat de l'escola Sant Pau s'haurà de fer per l'accés de la tanca posterior, tal i com està senyalitzat en el plànol adjunt.

L'accés a peu es farà per la vorera de la carretera i s'haurà de baixar fins a la nova entrada pel rial de sorra paral·lel a la tanca nord.

Pel que fa a les famílies que portin els seus infants al centre en vehicle, l'Ajuntament ha habilitat un aparcament provisional al solar contigu al centre, al qual s'hi podrà accedir des del vial de la deixalleria municipal, el qual disposarà d'un carril d'entrada i un altre de sortida.

Cal tenir present que es tracta d'un aparcament d'ús exclusiu per portar i recollir els infants de l'escola i que el seu horari d'ús seran les franges de 7.45 a 9.30 h, de 12.00 a 13.00 h, de 14.45 a 15.15 h, de 16.00 a 17.00 h, i de 17.45 a 18.45 h dels dies lectius escolars. En cap cas es podrà fer servir d'aparcament fora d'aquestes franges ni en caps de setmana o festius. Per tal de facilitar la circulació de vehicles, els cotxes hauran d'anar fins a la rotonda de l'Amargant per tal d'accedir a l'aparcament habilitat.

Pel que fa a l'autobús escolar i els autocars de les sortides escolars, aquests faran parada al davant de la deixalleria.

acces escola

Publicació 13.03.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina