X
Pressupost Participatiu 2024
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La llar d'infants programa el taller de coeducació "Eduquem a casa"

Els propers 15 i 29 d'abril es duran a terme les dues sessions d'un taller en coeducació adreçat a totes les famílies de la vila, a càrrec de Vira Cooperativa, i amb el qual reflexionarem sobre la mirada que tenim les famílies cap als infants i què podem fer nosaltres per acompanyar-los a ser qui vulguin.

Ens aproparem al món dels contes i les joguines per tal d’analitzar, amb perspectiva de gènere, els models i valors que transmeten.

La durada del taller és de tres hores i s'ha repartit en dues sessions d'una hora i mitja cadascuna, de 17.30 h a 19.00 h, a la llar d'infants municipal El Pi del Soldat.

Dilluns dia 15 d’abril: Com influeixen els contes en els infants? Els contes són una eina educativa molt potent i un element molt important en la socialització de les criatures. A través de les experiències dels seus personatges i les seves situacions, les acompanyen i estimulen la seva creativitat i imaginació.  En aquest taller ens aproparem al món dels contes i analitzarem amb perspectiva de gènere els models i valors que transmeten.
 

Dilluns dia 29 d’abril: Els infants escullen lliurement els seus jocs i les seves joguines? I les famílies? Les persones aprenem jugant i aquests aprenentatges depenen del que tinguem a l’abast. En aquest taller descobrirem si els infants tenen accés a tots els universos simbòlics que ofereixen els jocs i joguines i si les seves decisions sobre els seus jocs i joguines són lliures o estan condicionades per la societat masclista en què viuen. 


Aquest taller és obert a tothom que hi vulgui participar i l'assistència haurà de ser sense els vostres fills i filles.

Podeu fer la vostra inscripció a través d'aquest formulari.

Publicació 22.03.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina