X
Pressupost Participatiu 2024
Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament obté de nou el Segell Infoparticipa

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar va rebre aquest dimarts a la tarda la renovació del Segell Infoparticipa, un projecte desenvolupat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural de la UAB que enguany arriba a l'11a edició i que distingeix la transparència dels webs d'ajuntaments, consells comarcals  i  diputacions. L'objectiu d'aquesta iniciativa és avaluar la informació que es publica als webs de les administracions públiques per promoure que millori la seva transparència i qualitat.

En una cerimònia celebrada al rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, l'alcaldessa va rebre de mans del director del projecte, Armand Balsebre, el diploma que acredita l'obtenció d'aquesta distinció per cinquè any consecutiu. I ho ha aconseguit amb un assoliment del 92,31%, tot i l'enduriment dels requisits que s'han aplicat enguany per a la validació dels 52 indicadors que s'avaluen.

En l'avaluació d'enguany, Sant Pol ha obtingut la 8è puntuació més alta de la comarca del Maresme. Des de l'Ajuntament se seguirà treballant per oferir de manera entenedora a la ciutadania tota la informació pública del municipi, la qual es pot consultar a través dels diferents apartats del web municipal i del Portal de Transparència.

 

Publicació 10.04.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina