Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Clausura de l'aparcament de la Sènia amb l'inici de la zona blava d'estiu

El solar de la Sènia deixarà de ser un aparcament de vehicles a partir del pròxim 1 de juny. Aquest espai està catalogat com a zona verda, de manera que els seus usos no permeten l'estacionament de cotxes malgrat que s'hagi pogut estar utilitzant de manera excepcional en els darrers mesos a causa de situacions sobrevingudes, com ara les obres en alguns carrers de la vila.

La clausura definitiva d'aquest espai com a estacionament de vehicles es farà efectiva coincidint amb l'entrada en vigor de la zona blava de pagament als carrers Pau Simon, La Riera i el Parc del Litoral, la qual s'aplica entre l'1 de juny i el 30 de setembre. L'horari de pagament és de 9h a 14h i de 16h a 20h, de dilluns a diumenge, festius inclosos.

Tanmateix s'informa a la ciutadania que l'estacionament s'obrirà excepcionalment els divendres que hi hagi mercat setmanal, així com per a esdeviments i celebracions puntuals.

Recordem que les persones que portin més d'un any empadronades a Sant Pol i que facin efectiu l'impost de circulació al municipi poden ser beneficiàries de l'adhesiu per poder aparcar gratuïtament a les diferents zones blaves de pagament de la vila. Caldrà portar l'adhesiu actualitzat de l'any en curs ben visible al parabrisa del vehicle. En el cas de les persones que resideixen de manera temporal a Sant Pol de Mar, ja sigui de segona residència o amb contractes de lloguer vigents (o bé els seus parents i/o visitants), poden obtenir l'adhesiu per estacionar a les zones blaves de pagament de la vila abonant una taxa de 100 euros. En tots els casos, per a tramitar-ho, cal enviar un correu electrònic a oacpolicia@santpol.cat

D'altra banda, des de l'Ajuntament s'estan ultimant els tràmits per a poder tirar endavant el procediment del sorteig de les noves places d'estacionament de l'aparcament subterrani de la plaça del Tint, amb el qual també es descongestionarà parcialment el volum de vehicles en superfície.

Publicació 06.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina