Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Junts+ guanya les eleccions del 12M a Sant Pol

El resultat de les votacions del 12 de maig al Parlament de Catalunya a la vila de Sant Pol de Mar ha donat una àmplia victòria de Junts+, que millora els resultats de fa 3 anys.

El partit de Puigdemont ha tornat a guanyar àmpliament a Sant Pol de Mar. Amb Carles Puigdemont com a cap de llista a la demarcació de Barcelona, ha obtingut el 41,9% dels vots, 4,5 punts més que el 2021. ERC ha acabat segon, amb el 18,6% dels vots, i la tercera força més votada és el PSC, amb el 14%.

A diferència del conjunt de Catalunya, on ha guanyat el PSC de Salvador Illa, a Sant Pol els comicis han acabat amb Junts+ en primera posició. De fet, el partit de Puigdemont ja havia guanyat al municipi a les eleccions del 2021. Ara la formació ha millorat el resultat i ha obtingut un 41,9% dels suports. A força distància ha quedat ERC, amb el 18,6% dels vots, mentre que el partit més votat al conjunt de Catalunya, el PSC, ha acabat en tercera posició. La CUP, amb el 5,2% dels vots, ha perdut força al municipi. Baixa 3,9 punts i és el quart partit més votat.

resultats 12M


Publicació 13.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina