Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
L'Ajuntament comença a treballar per disposar del Pla Intern d'Igualtat

pla intern igualtatEl dijous 30 de maig es va celebrat la primera sessió que engega la creació del 3r Pla Intern d’Igualtat de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar. Aquest Pla serà treballat conjuntament pel personal de l’Ajuntament, l’equip de govern i una cooperativa externa que s’encarregarà de vetllar per una bona creació i implementació del Pla.

El Pla Intern d’Igualtat és un element obligatori en una institució com l’Ajuntament, però és, alhora, una oportunitat per disposar d’un procés col·lectiu d'anàlisi i revisió interna de l'organització que permeti detectar els obstacles que dificulten la igualtat de gènere al consistori i implementar una estratègia per a eliminar-los.

També és útil per augmentar la sensibilització i consciència de les relacions de poder per raó de gènere i fomentar el compromís de les persones que treballen al consistori per erradicar-les. A més, és una eina dissenyada per millorar les relacions i el benestar de tota la plantilla i que permet avançar cap a la igualtat substantiva de dones i homes.

Des de l’Ajuntament, en col·laboració amb personal expert en la redacció d’aquest pla, tenim com a objectiu disposar d’aquest document abans d’acabar el 2024.

Publicació 04.06.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina