Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
La Policia Local de Sant Pol deté 4 persones per robatori amb força a l'interior de vehicles

Aquesta tarda una patrulla de paisà de la Policia Local ha observat un vehicle al Parc del Litoral amb quatre ocupants a l'interior que actuaven de manera sospitosa mirant a l'interior de vehicles estacionats.

En veure aquest situació els agents amb vehicle no logotipat han esperat que sortís per l'única sortida del pàrquing. Minuts després, els agents amb vehicle de paisà han aturat el vehicle sortint del parc, i un segon indicatiu policial, aquest logotipat, ha donat suport a l'actuació.

policia
Un cop identificats tots els ocupants, s'ha comprovat que tots tenien antecedents per fets relacionats amb robatoris amb força interior de vehicle, entre d'altres. Minuts més tard, la policia ha rebut avís que hi havia un vehicle holandès saquejat al pàrquing del Parc del Litoral, on els objectes sostrets coincidien plenament amb alguns dels objectes intervinguts. Per aquest motiu, els agents de la policia local han procedit a la detenció dels quatre ocupants del vehicle per robatori interior de vehicle i s'han retornat els objectes als seus propietaris.

Les indagacions portades a terme posteriorment dona indicis als agents que els detinguts podien haver realitzat fins a tres robatoris més fora del municipi.

A l'actució, també han donat suport agents del Cos de Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Canet de Mar.

Moltes gràcies a la Policía Local de Sant Pol per aquesta actuació per millorar la seguretat al nostre poble!

Temes relacionats
Publicació 10.08.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina