X
Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar - Participació ciutadana

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Votacions del Pressupost Participatiu 2024

votacions

Del 28 d'octubre al 17 de novembre, totes les persones majors de 16 anys empadronades a Sant Pol de Mar podran votar una de les tres propostes finalistes del pressupost participatiu 2024.

Un cop el Consell de la Vila ha analitzat i deliberat totes les propostes presentades per la ciutadania, les que passen a la fase de votació han estat les següents:

  • Escultura d'una remendaire (cost aproximat: 50.820€)
    Creació i instal·lació d'una escultura que serviria per recordar i enaltir la feina de les remendaires (dones que arreglaven les xarxes per anar a pescar), una tasca que es feia a terra ferma i que era fonamental per aconseguir el peix. La proposta planteja dues opcions: o bé la creació d'una escultura d'una dona a escala natural asseguda a una cadira o tamboret, tot arreglant una xarxa de pescadors o bé unes mans a gran escala tot arreglant una xarxa. La xarxa a terra formaria la silueta de la costa de Sant Pol de manera al·legòrica.
    Si voteu aquesta proposta heu de decidir una de les dues opcions plantejades (la que us agradi més) marcant la creu corresponent.
  • Renovació del Pipican de Can Villar (cost aproximat: 47.000€)
    Aquesta proposta planteja una renovació a la zona del Pipican de Can Villar, on es contempla la neteja i desbrossament del terreny i una millora en el sistema de tancaments i en el mur perimetral, així com en l'enllumenat de l'espai. També s'instal·larien jocs canins, papereres i una taula de pícnic, es millorarien les instal·lacions existents tals com la font i els bancs i contempla una renovació i millora de l'arbrat i les plantes de la zona.
  • Transformació del pati de l'escola Sant Pau (cost aproximat: 42.761€)
    L'objectiu del projecte és transformar l'espai exterior del pati de l'escola per tal que convidi els infants a fer-hi exploracions, trobades i descobertes de manera segura i agradable. Es proposa la instal·lació d'estructures de fusta per afavorir el joc simbòlic: casetes, laboratoris d'observació, cabanes tipus tipi, un tobogan i zones amb umbracles.
    Alhora es vol potenciar el joc en equip al pati més enllà de futbol i bàsquet, així com fomentar la coeducació i la participació equitativa de l'alumnat instal·lant una xarxa de vòlei al pati.

ACCEDEIX AQUÍ AL FORMULARI DE VOTACIÓ

Totes les persones amb dret a vot només podran votar una sola vegada. Si voteu en línia i també dipositeu una butlleta física a les urnes habilitades per votar presencialment, únicament valdrà el vot emès a través d'Internet. Si dipositeu més d'una butlleta física a les urnes, només valdrà el vot de la primera que sigui comptabilitzada (sempre que no s'hagi votat també a través d´Internet). Si voleu votar dues vegades a través d'Internet el sistema no us deixarà.

Publicació 28.10.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina