Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Un scape room de la Castanyada, principal reclam de les activitats d'enguany per Tots Sants

halloweenSant Pol de Mar es prepara per viure una Castanyada i un Halloween carregat d'activitats per a un públic familiar. Aprofitant que Tots Sants cau enguany en un cap de setmana llarg que començarà en dijous, l'Ajuntament ha promogut tota una sèrie de propostes per gaudir-lo a fons.

Així, el dijous 31 d'octubre celebrarem el Halloween als comerços de Sant Pol, amb dolços per a tots els infants que hi vagin disfressats entre les 17.00 h i les 20.00 h. A més, a partir de les 16.45 h, hi haurà pintacares de Halloween a la plaça de l'Estació. I per als més marxosos, a partir de les 20.30 h podran anar a la plaça de l'Hotel per gaudir del sopar i ball de Halloween amb Toni Balam Grup. Se servirà botifarra i beguda per 6 euros (tiquets anticipats a Instal·lacions Raurell, Foto Sauleda i I&J Assessors) i hi haurà premi per a les millors disfresses infantils.

De cara al divendres 1 de novembre, us hem preparat la gran novetat d'enguany: l'scape room de la Castanyada! A partir de les 16.30h, els diferents grups que s'hagin inscrit prèviament aniran sortint cada 10 minuts des de la plaça de l'Estació per completar els reptes que se'ls plantejarà.

Mentre que el dissabte 2 de novembre, hi haurà la visita guiada al búnquer de Can Villar (inscripcions a l'Oficina de Turisme) a les 11 del matí i, una hora més tard, el conta-contes infantil de la Castanyada a la plaça de l'Estació, a càrrec de Sílvia Serra.

A més, del 31 d'octubre al 2 de novembre hi haurà venda de castanyes i xurros durant tot el dia a la plaça de l'Estació.

D'altra banda, recordem que l'horari del cementiri s'amplia del 31 d'octubre al 3 de novembre, dies en què romandrà obert de les 9 a les 18 hores.

contes

Publicació 17.10.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina