Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Sant Pol de Mar no falta a la cita del Temps de Pèsols

Un any més, Sant Pol de Mar esdevé protagonista de les Jornades Gastronòmiques Temps de Pèsols, un esdeveniment que reuneix els millors restaurants del Maresme per homenatjar el pèsol, aquest ingredient conegut com "la perla verda". Del 15 de març al 4 de maig, diferents establiments oferiran plats i menús especials amb aquest producte de temporada com a estrella.

Enguany, Sant Pol de Mar hi participa amb dos restaurants destacats:

El Trencall: ofereix un plat de pèsols ofegats amb calamar, una combinació de mar i terra que ressalta la dolçor i textura dels pèsols del Maresme. Per maridar, es proposa un Titiana escumós del celler Can Matons.

Restaurant La Casa Nostra: presenta un plat original i innovador, el Rigatoni Piseli, una fusió de la tradició italiana amb el millor producte local. Per acompanyar-lo, es recomana un Pansa Blanca del celler Serralada de Marina.

A més, enguany també hi participa com a elaborador l'establiment Melmelades Calada.

Amb aquesta participació, Sant Pol reafirma el seu compromís amb la gastronomia de qualitat i els productes de proximitat. Els amants del bon menjar tenen una cita imprescindible amb el pèsol al Maresme!

Trobareu tota informació sobre el Temps de Pèsols en aquest programa editat pel Consorci de Promoció Turística del Maresme.

Publicació 17.03.2025
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina