Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Jornada de participació del nou POUM

poumEl pròxim dissabte 9 de juliol, es portarà a terme a Ca l'Arturo una jornada de participació ciutadana sobre el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). Serà de 10 a 13 h i ja es pot confirmar l’assistència a poum@santpol.cat

Aquesta jornada forma part del Programa de Participació Ciutadana de l'aprovació del POUM, el qual contempla un conjunt d’accions per facilitar la informació del POUM a tota la ciutadania, promoure la participació activa de la ciutadania formulant suggeriments i propostes, i respondre les propostes i les al∙legacions de la ciutadania.

La jornada del 9 de juliol és la sessió de participació ciutadana prèvia a una nova aprovació inicial de POUM i el seu objectiu principal és generar i consensuar, entre els diferents actors d’un territori, propostes sobre les alternatives de futur. Durant la sessió es recolliran les diferents idees, visions de futur i propostes de les persones participants, i s’identificaran aquells elements i propostes que generen un major grau d’acord. Així doncs, es parlarà dels equipaments que necessita Sant Pol de Mar, dels espais lliures, de la mobilitat o de l'habitatge.

Què és el POUM?

És l’instrument d’ordenació integral del territori. El POUM expressa i planifica els reptes del desenvolupament municipal que es vol portar a terme, a partir d’un procés participatiu. Ve a respondre les següents preguntes:

  • Quin municipi volem?
  • Quin tipus de desenvolupament urbanístic volem?
  • Quins espais naturals volem preservar al municipi?
  • Quins equipaments necessitem?
  • Com millorem la mobilitat de vehicles i vianants?

Trobareu més informació sobre la tramitació del POUM i la jornada de participació ciutadana del 9 de juliol amb aquest tríptic informatiu:

tríptic POUM

tríptic POUM

Fitxer: triptic_v4.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 533.48 kB

Publicació 05.07.2022
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina