Obrir/tancar menú

Ajuntament de Sant Pol de Mar

Notícies
Obrir/tancar menú lateral
Celebrem la castanyada i Halloween a Sant Pol!

L'Ajuntament de Sant Pol de Mar i els establiments comercials de la vila us conviden a gaudir de la castanyada i de la cada cop més implantada celebració de Halloween a la vila.

El dimarts 31 d'octubre hem preparat una castanyada "terrorífica" i tots els infants que acudeixin disfressats entre les 17.00 i les 18.30 h a la plaça de l'Estació, podran participar a l'activitat de pintacares a càrrec de l'Espai Jove.

A més, tothom que vagi disfressat entre les 18.30 i les 20.30 h a algun dels comerços que trobareu al llistat del peu d'aquesta pàgina podrà fer truc o tracte i obtenir caramels i llaminadures.

Però la cosa no s'acaba aquí, ja que el mateix dissabte a partir de les 9 del vespre us hem preparat un sopar popular a la plaça de l'Hotel a base d'entrepà de botifarra i refresc (també hi ha opció vegetariana o sense gluten previ avís). Els tiquets es poden adquirir fins el 28 d'octubre a la perruqueria Eunoia (plaça Anselm Clavé) i a Instal·lacions Raurell (c.Nou, 55).

A més, després de sopar... ball per a totes les persones assistents a càrrec de Toni Balam grup!

I de cara al dimecres 1 de novembre, tindrem durant tot el dia venda de castanyes i xurros al carrer Nou. Mentre que a les 11.30h us oferirem una Hora del Conte especial de la Castanyada a la plaça de l'Estació, a càrrec de Sílvia Serra.

 halloween

Publicació 25.10.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappCompartir per correu electrònic
Pujar al principi de la pàgina