X
Pressupost Participatiu 2024
Pàgines web
Obrir/tancar menú lateral
Circuits d'orientació permanents de Sant Pol de Mar
  • circuits orientacioLa Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sant Pol de Mar ha promogut tres circuits permanents d'orientació que recorren diferents punts del terme municipal.

    L’objectiu dels circuits permanents és oferir un primer contacte a persones no iniciades en l’orientació per facilitar l’aprenentatge d’aquesta modalitat esportiva, o simplement oferir una activitat de lleure en família. 

    Quan parlem de circuits permanents per a la pràctica de l’orientació, ens referim a un tros de territori representat en un mapa específic d’orientació, on els controls o fites segueixen la distribució d’un traçat prefixat que donen unes certes garanties de qualitat per a la pràctica d’aquest esport.

    El nivell de dificultat i ritme el decideix el propi usuari. Els circuits permanents d’orientació no només posen a prova la resistència física, sinó també la capacitat de concentració i orientació, i fomenta l’estimació i respecte per l'entorn i el patrimoni.

    Totes les fites estan indicades en els mapes dels circuits i cada fita disposa d’un element que permet acreditar la visita del control. Podeu descarregar-vos aquí les targetes de control de cadascun dels tres circuits. A més, podeu consultar aquí el funcionament de la targeta de control. Un cop completat el circuit, podeu comprovar si heu realitzat correctament tots els marcatges amb aquest document.

    Cliqueu aquí per conèixer en detall el funcionament dels circuits d'orientació, amb les explicacions de la seva simbologia.

    A continuació trobareu els enllaços per accedir al plànol de cadascun d'ells.

    Gaudiu-ne!

    Circuit A:

    Enllaç al pdf circuit A

    Circuit B:

    Enllaç al pdf circuit B

     

    Circuit C:

    Enllaç al pdf circuit C

     

 
Versió per imprimir
Pujar al principi de la pàgina